Diéta és allergia

Étkezési napló vezetése, felépítése

Igen, az étkezési napló pont az, amire elsőre gondolunk: leírjuk, mikor mit ettünk, emellett vezetjük a tüneteket is (hasfájás, szorulás, stb). Felépítési is egyszerű, sima kockás füzet, lapok vagy bármi jó ehhez, de azért biztosan vannak úgy páran, hogy jobban szeretik az előre felépített rendszereket és szívesen használnának előre megírt sablonokat.

Mutatok mindjárt ilyet is, de addig is itt egy lista, mit tartalmazzon feltétlenül naplód.

Amikre érdemes figyelni, ki ne felejtsd:

  1. Időpont -Mikor etted?
  2. Pontosan mit ettél -nem mindegy, melyik márkájút etted
  3. Hol készült az étel -otthon? étkezdében? keresztszennyeződés miatt is fontos és az összetevők miatt is
  4. Mennyit ettél? -az elfogyasztott étel kb mennyisége

Letölthető nyomtatható étkezési naplók:

Applikációk androidos mobiltelefonra:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!