Diéta és allergia

“Program”ajánló: Életmódváltók

Életmódváltók

Belefutottam egy online programba, amit szerintem allergia vagy IR miatt kezdő vagy haladóbb diétázók is hasznosan alkalmazhatnak.

Cover art

A HáziPatika oldal több szakemberrel készítette el a három pilléren nyugvó programot, mely foglalkozik a diétával, egészséges étkezéssel, mozgással, sporttal és az életmódváltás lelki tényezőivel is. A jelentkezés erre online és ingyenes, sőt választhatunk arról is, mely pillérek érdekelnek minket, nem kötelező az összesben részt venni.

A programnak van online felület több helyütt is: a weboldalon, e-mailben és mobil applikációban is. A napi programot -személyre szabottan- e-mailben kapjuk, de a weboldalon és appon is követhetjük teendőinket és elolvashatjuk az érdekes cikkeket, recepteket.

Mindhárom pillérre jelentkeztem. Alapvetően már több, mint egy éve követem szigorú diétámat és igyekszem teljesíteni a mozgás részt is -ami az IR-em miatt fontos-, már van pár receptem és rengeteget olvastam diétáink témájában az allergiákról és a cukorbeteg/IR diétáról, szóval alapvetően nem voltam biztos benne, hogy lesz számomra is érdekes, hasznos része a programnak, de nagyon érdekelt és reméltem, tévedek. Valóban tévedtem, mert ugyan még csak a harmadik (!) napon tartok, de máris több receptet mentettem el és a sporttal, lelki résszel foglalkozó írásokat is szívesen olvastam -lesz, amit próbálok életembe beépíteni.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!